Huis van de jaren '60 | House of the sixties

Keer voor even terug in de tijd en bezoek het huis van de jaren ‘60. Een ideale plek om samen herinneringen op te halen en om te beleven hoe men destijds leefde.

Je bent een hele maand welkom in dit huis, dat tot in detail is ingericht anno 1960-1965. De meubels, dressoirs, accessoires, schilderijen, beeldbuis, keuken…alles ademt de periode toen er in De Reit veel woningen gebouwd werden. Een leuke plek om elkaar te ontmoeten en samen zestig jaar terug te kijken in de tijd. Ook leerzaam voor kinderen en jongeren om te ervaren hoe de tijden veranderd zijn en dat de toenmalige luxe totaal anders was als de huidige.

Openingsdagen en tijden worden t.z.t. bekendgemaakt.

For once you go back in time while visiting ‘the house of the sixties’. The ideal spot to collect memories and to experience how people lived in those days

You’r welcome in this house, which in every detail is furnished and equipped as if it where 1960-1965. The furniture, dresser, accessories, paintings, tv, kitchen…everything breathes the period when in De Reit many houses were built. A nice opportunity to meet each other and to look back in time for sixty years. Also educational for children and youngsters, to experience how everyday life changed, and to see that former luxury was very different from the current one.

Opening days and times will be announced in due course.

Openingsdagen:  info volgt later
Tijden: info volgt later
Locatie: Abdij van Lilbosstraat 20, 5037 CP Tilburg
Deelname: gratis