Troubadour on Tour - bruin café

Een talkshow met speciale aandacht voor de actie Behoud Bruin Café en voor de geschiedenis van café De Troubadour. Met bijzondere gasten, live muziek, een quiz, een speciaal Sint Anna-bier en nog veel meer. Komt dat zien en beluisteren!

In het kader van dit evenement keert het legendarisch cultureel café ‘Troubadour on Tour’ voor één keer terug. Enkele jaren lang was deze show-in-de-kroeg een maandelijks fenomeen op de zondagochtend, met onderwerpen uit de buurt, omlijst met optredens. Op zondag 22 september wordt de stand van zaken rond de actie Behoud Bruin Café besproken, worden typische Tilburgse buurtkroegen belicht en staan de schijnwerpers op de kleurrijke historie van café De Troubadour.

Frank van Pamelen interviewt wethouder Bas van der Pol en presenteert een quiz. Boy Jonkergouw spreekt met de kasteleins Rob Verbunt (De Troubadour), Jurgen Schlangen (Taverne) en Ellen Grimelius (Marktzicht). Met muziek van Hans de Kort en Eva Emmen, Jolijn Henneman en de band Man Cave. Tevens wordt een film over de geschiedenis van de Troubadour vertoond, verzorgt Kolektivo een culinaire verrassing en mag je proeven van een speciaal gebrouwen Sint Anna-Troubadour-tripel. Samenstelling programma: Hans en Lieke van Vugt. M.m.v. Erna van Poppel, Miel Blok, Gerard Otten, Marco van Lieshout, Yke van Weperen.

Datum:22 september
Locatie:Café de Troubadour
Adres:Capucijnenstraat 54, 5025 LG  Tilburg
Tijd:14.00 – 16.00 uur
Inloop13.30 uur
Toegang:gratis