Slotweekend

Twee dagen met de meest uiteenlopende optredens op locatie en u bepaalt uw eigen route en tijdstippen. Komt dat zien. Komt dat horen. Kom en beleef het!

Het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 oktober staat in het teken van een spetterend, veelzijdig en verrassend programma. Met dans, theater, zang, muziek, hoorspel, exposities en voordrachten op 15 locaties in de Heikant.

De presentaties zijn hoofdzakelijk gebaseerd op de geschiedenis van de wijk, bewonersverhalen en bijzondere plekken. De uitvoerenden zijn veelal acteurs, vocalisten, musici en andere betrokkenen die in de Heikant wonen of actief zijn. Zij worden aangevuld met en vergezeld door amateurs en professionals van buiten de wijk.

Aan de hand van een programmafolder kunt u twee middagen door de wijk reizen langs deze locaties, waar de presentaties om de zoveel tijd worden herhaald. De folder wordt in de Heikant huis-aan-huis bezorgd en is op diverse plekken in de wijk en op alle speellocaties verkrijgbaar.

U kunt de folder rechtsboven op deze pagina downloaden.

Actuele berichten

  • Op 2 en 3 oktober wordt er regen verwacht, op zondag zelfs een boel regen. Helaas. Het kan betekenen dat bepaalde optredens en presentaties buiten tijdelijk of definitief niet doorgaan. We bekijken de situatie per dag qua besluitvorming. Hopelijk heeft u begrip voor deze situatie. En wie weet gaat de zon gewoon schijnen…!
  • Attentie! Wegens ziekte van een actrice gaat de voorstelling Mijn weg naar school (8) zaterdag en zondag helaas niet door!

Datum: 2 en 3 oktober 2021
Tijd: van 12.00 tot 18.00 uur
Locatie: de gehele wijk
Deelname: gratis zonder aanmelding

Download programmafolder: Slotweekend-Heikant een Wereldwijk

Deel deze pagina: